Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet

Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet

Pris fra 98 kr

Vores tur Den Kolde Krigs Berlin tager os til fods rundt i Berlin, og viser hvordan indbyggerne i Berlin levede i den delte by. Se hvordan Berlin var dengang, og hvordan byen overlevede Jerntæppet. Billetter til Den Kolde Krigs Berlin bestilles her!

I årtier efter Anden Verdenskrig var Berlin delt i to: Én var bastion for Vesten bag Jerntæppet, den anden del var en hovedstad ivrig efter at vise kommunismens overlegenhed. Hør alt om, hvordan de allierede vindere af 2. Verdenskrig delte Berlin i 4 sektioner nær slutningen af krigen, og se hvor tre af disse sektorer udmunder i Potsdamer Platz. Gå ned af boulevarden ”Stalinallee” i Øst, der med sin bryllupskageagtige arkitektur er designet for at illustrere kommunistisk storhed under den Kolde Krig. Besøg Mindesmærket på Bernauer Strasse og få en fornemmelse af, hvor komplekse og besværlige sikkerhedsforanstaltningerne var for at forhindre Østtyskerne i at flygte til Vestberlin. Hør om den risiko mange valgte at tage, ved at flygte og derved forpurre den berygtede sikkerhedstjeneste Stasis planer.

Vores tur rundt i Den Kolde Krigs Berlin slutter ved den længste strækning af Muren, der stadig er intakt; Eastside Gallery, der har forvandlet sig til et imponerende open-air kunstværk.

Vigtig information:
- Turen er på engelsk.
- Turens varighed er ca. 4timer.
- Turen afgår 28. marts – oktober på fredage kl. 10:00
- Venligst mød op ved taxiholdepladsen udenfor Berlin Zoo station (Bahnhof Zoologischer Garten) 10 min. før turens start. Her vil du møde guiden fra Original Berlin Walks.
- Da denne tur inkluderer en kort togtur med Berlins undergrund, medbring venligst en 'AB' billet til Berlins offentlige transport eller køb den hos din guide (kostede €6.70 i 2013).
- Ungdomspriser gælder for alle mellem 13 år og 26 år.
- Børn under 12 år er gratis i følgeskab med en betalende voksen.
- Turen afgår uanset vejr! Så det anbefales at klæde sig på efter vejret!
- Der er ikke inkluderet mad og drikke i prisen.
- Den Kolde Krigs Berlin slutter ved Eastside Gallery.

Info

Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet
Venligst mød op på denne adresse 10 min. før turens start:
Udenfor Restaurant Weihenstephaner
(På modsatte side af Hackescher Markt S-Bahn Station)
Neue Promenade 5,
10178 Berlin

Berlinmuren - Berlin bag jerntæppet
Åbningstider
28. mar. til okt.: Fredag kl. 10:00.

Vejviser

Vejviser
S-Bahn Hackescher Markt Station.

Kort

Dansk