Athen

Her finder du billetter til seværdigheder, sightseeingture og mere i Athen. Forudbestil dine billetter og ture hjemmefra og sikre din plads på populære ture! Nyd en sightseeingtur til fods rundt i Athen, beundre det imponerende Akropolis, tag en dagstur til Delfi eller øhop blandt de græske øer.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Nyd en heldagstur med øhopperier til de tre græske øer Hydra, Aegina og Poros! Det er en fantastisk tur til tre meget forskellige og smukke græske øer. Turen inkluderer en lækker frokostbuffet og hoteltransport til/fra Athen. Gå ikke glip af alt det sjove, bestil din tur hjemmefra!

Fra 899 kr
Heldagstur til Mykenæ & Epidaurus

Heldagstur til Mykenæ & Epidaurus

Besøg Mykenæ, det af de arkæologisk set vigtigste steder på fastlandet og beundre det antikke Grækenlands mest kendte teater Epidaurus. Du kan tilføje frokost til din tur. Turen inkluderer returtransport fra dit hotel i Athen. Sikre dig en plads, bestil din tur hjemmefra!

Fra 466 kr
Tur til det antikke Korinth

Tur til det antikke Korinth

Bestil en halvdagstur til det arkæologiske sted, den antikke by Korinth! Her vil du få mulighed for at udforske den gamle markedsplads 'Agora', Apollontempel og meget mere. Turen inkluderer returtransport fra Athen. Bestil her, og få dine billetter sendt direkte til din e-mail.

Fra 495 kr
Kap Sounio & Poseidons tempel

Kap Sounio & Poseidons tempel

Nyd en køretur langs kysten til Kap Sounio til Poseidons tempel og sug den smukke udsigt af den Saroniske Golf til dig. Hør om det velbevarede tempels historie og bliv blæst bagover over omgivelserne. Se mere end bare Athen by, bestil din tur til Poseidons Tempel her.

Fra 396 kr
Sightseeingtur inkl. Akropolis-museet

Sightseeingtur inkl. Akropolis-museet

Kom med på en fascinerende sightseeingtur rundt i den græske hovedstad Athen og beundre alle den antikke bys enestående seværdigheder. Denne tur inkluderer også en guidet rundvisning på Akropolis-museet! Gå ikke glip af denne populære tur, bestil hjemmefra!

Fra 644 kr
Athen til fods m. Akropolis

Athen til fods m. Akropolis

Oplev Athen til fods på denne 3-timers sightseeingtur! Gå blandt Athens mest storslåede seværdigheder og steder, såsom Akropolis, templet for den olympiske Zeus, Parthenon-templet og meget mere! Denne tur dækker de fleste af de populære seværdigheder i Athen, bestil din plads i god tid!

Fra 314 kr
Athen om aftenen m. middag

Athen om aftenen m. middag

Udforsk Athen om aftenen! Nyd en panoramisk køretur gennem byen, beundre Akropolis oplyst i mørket, besøg den gamle bydel Plaka, nyd en traditionel græsk middag og et folklore-show. Kom med os til en sjov og festlig aften i Athen, bestil din tur hjemmefra!

Fra 545 kr
Athen Hop-af Hop-på

Athen Hop-af Hop-på

Opdag det bedste af Athen med de fantastisk Hop-af Hop-på busser! Hop af og på ved steder og seværdigheder som du har lyst ved de 23 stop i Athen og Piraeus. Din billet er gyldig i 24 timer + få en ekstra gratis dag inkluderet. Bestil nu!

Fra 149 kr
Heldagstur til Delfi

Heldagstur til Delfi

Tag på en heldagstur til Delfi og Apollons helligdom! Nyd noget af det smukkeste landskab i Grækenland og besøg Apollons tempel. Det er et sted enhver europæer bør opleve! Turen inkluderer afhentning fra dit hotel i Athen. Mulighed for at få frokost inkluderet. Turen til Delfi er meget popular, så bestil i god tid!

Fra 767 kr
Dansk