Istanbul

Her finder du et stort udbud af billetter i Istanbul! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som den Blå Moské, Hagia Sofia og den Store Bazaar. Få dine e-billetter direkte ind i din indbakke!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Bosporus Middagscruise

Bosporus Middagscruise

Tag på et cruise ned ad Bosporus-strædet, mens du nyder en lækker middag og bliver underholdt af fantastiske mavedansere og et traditionelt tyrkisk folklore stykke, alt imens solen går ned. Køb dine billetter her.

Fra 462 kr
Den Grønne Moské og Bursa

Den Grønne Moské og Bursa

Kom med os på en heldagstur til grønne Bursa, som den tyrkiske by bliver kaldt på grund af dens omringende skove. På denne tur vil du komme til at besøge Ulucami moskéen, den Grønne Moské og det Grønne Mansuleum og opleve silkemarkedet i den store bazar. Du kan booke dine billetter her.

Fra 701 kr
Atatürk lufthavnstransport

Atatürk lufthavnstransport

Skal du rejse til Atatürk lufhavn? Undgå at stresse over offentlig transport og lad os køre dig til dit hotel med stil. Vores chauffør vil møde dig i lufthavnen og tage dig til dit hotel. Book din lufthavnstransport her.

Fra 471 kr
Atatürk lufthavn Istanbul

Atatürk lufthavn Istanbul

Istanbul Atatürk lufthavn er hovedlufthavnen i Istanbul og den største lufthavn i Tyrkiet målt per antal passagere. På denne side kan du bestille privat eller delt lufthavnstransport fra Atatürk lufthavn til dit hotel i Istanbul.

Klassiske Istanbul

Klassiske Istanbul

Tag med os på en uforglemmelig rejse til hjertet af Istanbul, hvor de Byzantiniske og Ottomanske riger tidligere regerede. Hvis du gerne vil opleve klassiske Istanbul, så bestil dine billetter i dag!

Fra 273 kr
Det Ottomaniske Istanbul

Det Ottomaniske Istanbul

Dyk ned i den muslimske verdens fascinerende historie på en tur til Topkapı-paladset og sultanens gravsted. Tag med os på en rejse til det Ottomaniske Istanbul. Book dine billetter her.

Fra 273 kr
Istanbul heldagstur

Istanbul heldagstur

Oplev Istanbuls fascinerende historie helt tæt på, som vi tager dig gennem de Byzantinske og Ottomaniske Rigers landemærker. Book dine billetter her!

Fra 537 kr
Bosporus Halvdags Cruise

Bosporus Halvdags Cruise

Kom med på en uforglemmelig tur til Bosporus-strædet og oplev det gamle Istanbul på dette Bosporus Halvdags Cruise. Køb dine billetter her!

Fra 289 kr
Dolmabahce-paladset & to kontinenter

Dolmabahce-paladset & to kontinenter

På denne tur til Dolmabahçe-paladset og to kontinenter vil du få mulighed for at opleve et af verdens mest glamourøse paladser og få chancen for at gå fra et kontinent til et andet på bare få minutter. Book dine billetter her!

Fra 306 kr
Tur til Byzans

Tur til Byzans

Lad os tage dig med tilbage til oldtidens Byzans, den gamle græske by, der senere blev til Konstantinopel og det moderne Istanbul. Find dine billetter her.

Fra 248 kr
Det Gyldne Horn Tur

Det Gyldne Horn Tur

Kom med på det Gyldne Horn turen og oplev Eyüp Sultan moskéen, Miniatürk og kør i tovbane op ad bakken til Pierre Loti Coffee House og nyd udsigten udover det Gyldne Horn. Book dine billetter her.

Fra 248 kr
Dansk