Søg efter billetter

Om Ticmate

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Museo Reina Sofía

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Museo Reina Sofía: Spring køen over

Gem
Gem ikke
4.5 (2)

Kunne du godt tænke dig at opleve det bedste moderne kunst i Spanien? Så skal du besøge Museo Reina Sofía i Madrid! Dette museum indeholder surrealistisk kunst af kunstnere som Pablo Picasso og Salvador Dalí. Med denne billet kan du også springe de lange køer udenfor over og have mere tid til at observere den farverige kunst indenfor.

Højdepunkter

- Spring køen over til Museu Reina Sofía
- Se surrealistiske kunstværker af Picasso, Dalí og Miró
- Se en samling af det 20. århundredes spanske kunst
- Gå rundt på museet i dit eget tempo

Hvad kan jeg forvente?

Dette sted var engang et hospital. I dag er det et museum: Museo Reina Sofía. På væggene finder du den mest forskelligartede samling af spansk moderne kunst, som du overhovedet kan finde. De surrealistiske kunstværker er meget fascinerende - og også inspirerende, hvis dette er den type kunst, du kan lide. Der er masser af analyse at dykke ned i med disse malerier og skulpturer!

Hovedpunktet er Picassos oliemaleri Guernica, som fylder 3,49 m x 7,77 meter, og som for nogle kan være svært at forstå, da maleriet trods alt er fra surrealismen. Maleriet er dog skabt som et svar på bombardementet i Guernica tilbage i 1937, så hvis det ser lidt rodet ud, når du kigger på det, så kan det tænkes, at det faktisk er meningen.

Du kan finde andre af Picassos værker i museet, værker af Dalí, Miró og mange andre kunstnere. Udover malerierne indeholder museet også en imponerende samling af skulpturer, inklusiv farverige kunstværker af Miró og en buste skulptur af Picasso lavet af Pablo Gargallo. Tag dig god tid til virkelig at observere og beundre malerierne og skulpturerne. Om du er en stor fan af surrealismen eller bare er nysgerrig på at lære mere om moderne kunst, så vil dette museum både overraske og imponere dig!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med dig til museet - eller vis e-billetten på din telefon.

Vigtig information

- Vær venligst opmærksom på, at om søndagen fra kl. 14:15 vil kun Kollektion 1 være åben. Hvis du ønsker at se så meget af museet som muligt, anbefaler vi derfor, at du bestiller billetter til et andet tidspunkt.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (0-17): Gratis 

Åbningstider

Mandag og onsdag-lørdag: 10:00-21:00.
Søndag: 10:00-19:00.
Tirsdag: Lukket.

Bestil
Fra 106 kr

lør, 27 apr 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Hvad er med i prisen?

- Hurtigere adgang til museet.
- Adgang til permanente kunstsamlinger.
- Adgang til midlertidige udstillinger.

Åbningstider

Vejviser

Museo Reina Sofía: Spring køen over

Adresse
52 Calle de Santa Isabel 28012, Madrid

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.