Søg efter billetter

Om Ticmate

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Uffizi-galleriet

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Uffizi-galleriet

Gem
Gem ikke

Tag tilbage i tiden og dyk ned i renæssancekunsten i Uffizi-galleriet! Inde i dette museum kan du finde vidunderlige skatte af blandt andre da Vinci, Raphael og Rembrandt. Brug din dag i Firenze med at kigge på fascinerende kunstværker, statuer og livagtige malerier!

Højdepunkter

- Få hurtigere adgang til Uffizi-gallieret
- Se kunstværker af Raphael, da Vinci og mange andre
- Udforsk de nye lokaler dedikeret til Caravaggio
- Lær via en audio guide på engelsk

Hvad kan jeg forvente?

Kunstværkerne inde i museer kan være betagende og inspirerende på én gang. I Firenze er Uffizi-galleriet et sted, du bare må besøge. Du får hurtigere adgang til museet med denne billet - så har du mere tid til at beundre den vidunderlige kunst.

Når du er indenfor, går du rundt på det mønstrede gulv, mens dine øjne opdager de flotte statuer og malerier. I hvert eneste rum gemmer der sig renæssance og barok skatte, som bare venter på, at du finder dem. Du skal især sørge for at få set de nye lokaler dedikeret til Caravaggio.

Når du går rundt på museet, vil du se kunstværker af da Vinci, Dürer, Rembrandt og mange andre talentfulde kunstnere. I et af lokalerne finder du et af de mange mesterværker af Michelangelo: Det cirkulære maleri 'Holy Family' (eller Doni Tondo), som er 120 centimeter i diameter. I et andet lokale kan du bruge tid på at beundre Raphaels portræt af to mænd fra den berømte og indflydelsesrige Medici familie: Pave Leo X og hans fætter, som senere blev Pave Clement VII.

Uffizi-galleriet er kunst, historie og viden på ét sted. Dette er din chance for at opdage det!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med dig til galleriet - eller vis e-billetten på din telefon.

Hvordan virker det?
Du går hen til indgang 3, hvor du bytter din e-billet til en papirsbillet. Efterfølgende går du til indgang 1 ved Uffizi-galleriet med din papirsbillet, og så kan du gå direkte ind. Se efter skiltet, hvor der står 'People with Reservation' - og husk at have et gyldigt ID med, da det er et krav.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (0-17): Gratis.

Åbningstider

Tirsdag-Søndag: 8:15-18:50.
Mandag: Lukket.

Bestil
Fra 298 kr

lør, 15 jun 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Hvad er med i prisen?

- En billet med hurtigere adgang til Uffizi-galleriet.
- En audio guide app på engelsk.

Åbningstider

Vejviser

Uffizi-galleriet

Adresse
Piazzale degli Uffizi 6 50122, Firenze

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.