Søg efter billetter

Lignende kategorier

Vores kunder siger

Berlin TV-tårn

Berlins TV Tårn lige ved Alexanderplatz, kan sagtens betegnes som et af Berlins mest kendte varetegn. TV Tårnet (på tysk Berlin Fernsehturm) er med sine 368 m, ikke bare Berlins højeste bygning, men faktisk den højeste bygning i hele Tyskland

TV Tårnet blev bygget i perioden 1965-69 i Østberlin, mens den kolde krig var på sit højeste, og Tyskland var delt op i et Vest- og Østtyskland(DDR). Det kommunistiske Østtysklands mål med TV Tårnet var, at det skulle være et symbol på kommunismens magt og vælde, og med sine 368 m ville man kunne se det i Vestberlin og i store dele af Vesttyskland.

Da Vest og Østberlin blev forenet i 1989, og det kommunistiske DDR faldt sammen, blev TV tårnet stående, og den dag i dag bruges det stadig som TV Tårn/antenne, men er i dag mest kendt for sit udsigtsplatform i 207 m. højde, Berlins højeste bar højde samt sin roterende restaurant.

De fleste der besøger Berlin, vil også besøge Berlins TV Tårn. Faktisk kan køerne til TV Tårnet være meget længe, og en ventetid på flere timer kan sagtens forekomme.

Her kan du købe ’spring-køen-over’ billetter (Fast View billetter) som giver dig direkte adgang til Tårnet, uden ventetid. Ønsker du at nyde frokost eller middag i TV Tårnet, kan du også her på siden reserverer bord og vælge din menu – igen med ’spring-køen-over’ billet.

Berlin TV Tårn tilbyder dig følgende oplevelser, og du kan med fordel købe billetterne hjemmefra her på siden:

-Berlin TV-tårnet Fast View-billet
-Berlin TV-tårnet: Spring køen over & restaurant
-VIP-middag i Berlins TV-tårn
-VIP-frokost i Berlins TV-tårn
-Champagne & currywurst i TV-tårnet

Berlin TV Tårn er Ganske enkelt en af Berlins største turistattraktioner, og med mere end 1 million besøgende hvert år, er det en rigtig god ide at bestille billetterne hjemmefra, så du slipper for timer i lange køer mens du er i Berlin.

Ticmate velgørenhed

Berlin TV-tårn

TV Tårnet i Berlin er et af Berlins mest berømte varetegn, og ligger midt på Alexanderplatz. Udsigten fra Berlins TV Tårn er helt fantastisk, og kan ikke beskrives, men skal opleves. Bestil dine Spring køen over billetter til Berlins TV Tårn her, og du kan sågar vælge med eller uden middag, frokost eller det helt nye Champagne & currywurst!

Søgeresultat: 1 - 3 (3)