Søg efter billetter

Lignende kategorier

Fulham FC

Fulham FC er nok ikke så berømte som Arsenal og Chelsea, men det er altid en fornøjelse at se Fulham spille hjemme på Craven Cottage i London, og der er altid en fantastisk stemning. Fulham FC blev grundlagt i 1896, og spiller som sagt på Craven Cottage, hvor der er plads til ca. 23.000 tilskuere. En fordel for dig som kunde er, at billetpriserne ikke er så høje for Fulham FC som for Arsenal og Chelsea, da Fulham ikke er så berømte. Så du kan hos Fulham FC opleve den fantastiske stemning der altid er ved en Premier League kamp, til en pris der er langt under hvad det koster at se f.eks. Arsenal eller Chelsea.

Ticmate velgørenhed

Fulham FC

Hvis du gerne vil opleve fodbold i verdensklasse, så er du kommet til det rette sted! Nyd spændingen ved at se Fulham i denne sæson, enten på Craven Cottage eller på udebane. Om det så er Premier League, FA Cuppen eller Europæiske, så har vi det hele!

Klik på ’LÆS MERE’ for at få mere info om den pågældende kamp, eller klik på ’BESTIL’ hvis du med det samme vil bestille billetter til den valgte kamp med Fulham FC på Craven Cottage.