Los Angeles

Her finder du masser af forskellige ture og seværdigheder i og omkring Los Angeles. Vi tilbyder sightseeingture rundt i byen, indgangsbilletter til LAs utallige forlystelsesparker, såsom Universal Studios, Disneyland Resort og Six Flags Magic Mountain. Vi sælger også billetter til Madame Tussauds og Warner Brothers Studio. Find dine sightseeingture og indgangsbilletter online hos Ticmate!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Movie Stars' Homes tur

Movie Stars' Homes tur

Få en eksklusiv og indgående tur til stjernernes smukke hjem i Hollywood, Beverly Hills, Bel-Air og Los Angeles. Du vil også få en introduktion til Hollywoods ikoniske skilt og 1,6 kilometer lange Walk of Fame, West Hoilywoods glitrende Sunset Strip og glamourøse Rodeo Drive i Beverly Hills. Bestil nu.

Fra 301 kr
Deluxe Movie Stars' Homes & sporvogn tur

Deluxe Movie Stars' Homes & sporvogn tur

Har du nogensinde drømt om at opleve Hollywood og Beverly Hills? Så kom med os på vores Deluxe Movie Stars' Homes & sporvogn tur! Se, hvor de rige og berømte bor i glamourøse Beverly Hills og Bel Air. Derefter får du en tur i vores fine lille åbne sporvogn, hvorfra du vil komme helt tæt de fantastiske Hollywood landemærker.

Fra 334 kr
Den store Los Angeles tur

Den store Los Angeles tur

Den store Los Angeles tur er den sightseeing tur af byen, hvor du kommer til at opleve alt, hvad byen har at tilbyde! Vores erfarne guide vil tage dig med på en tur du sent vil glemme. Bestil dine billetter allerede i dag.

Fra 528 kr
Hollywood & Movie Stars Tur

Hollywood & Movie Stars Tur

5.0
(1)

Kom med os på Hollywood & Movie Stars-turen, hvor vi har ekstra meget tid til at udforske Hollywood, Beverly Hills og Century City. Det hele begynder ved det famøse Chinese Theatre med sin velkendte gårdhave fyldt med de kendtes fodspor og håndaftryk. Bestil din tur her!

Fra 528 kr
Warner Brothers VIP studio tur

Warner Brothers VIP studio tur - Los Angeles

5.0
(1)

Få et sjældent indblik i underholdningsbranchen på vores Warner Brothers VIP Studio tur. Eftersom intet er iscenesat, er det ikke til at sige, hvad der kan ske eller hvem du måske render ind i, så hold udkig efter din yndlingsfilmstjerne, da der er indspilninger i gang over det hele. Gå ikke glip af denne enestående tur! Bestil nu!

Fra 568 kr
Los Angeles Hop-af Hop-på

Los Angeles Hop-af Hop-på

Dette er den eneste Hop-af Hop-på tur med elektronisk kommentering undervejs, som giver dig mulighed for at se hele Los Angeles fra Hollywood til Beverly Hills - fra Santa Monicas smukke landskab og strande til det summende Downtown LA. Køb dit Hop-af Hop-på pas her!

Fra 201 kr
Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke giver dig mulighed for at udforske Hollywoods mest populære attraktioner og spare penge, uanset om du kun har en dag, en weekend eller en uge i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Movie Stars Homes-turen, et 24--timers Hop-af Hop-på pas og adgang til Madame Tussauds Hollywood. Bestil dine billetter her.

Fra 568 kr
Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Kom med på en tur til Hollywoods filmstjerners million-dollar villaer og Madame Tussauds. Turen inkluderer over 40 kendis hjem, en tur ned ad Sunset Strip og Rodeo Drive og meget mere. Husk dit kamera, du ved aldrig hvem du ser. Slut turen af med et besøg på Madame Tussauds og se endnu flere stjerner.

Fra 468 kr
Universal Studios tur

Universal Studios tur

Er du klar til en dag fyldt med action-spækket underholdning? Så er Universal Studios Hollywood helt sikkert stedet! Dit besøg vil være fyldt med nervepirrende forlystelser, shows, et rigtigt filmstudie, samt nogle af Los Angeles' bedste butikker, restauranter og biografer.

Fra 1102 kr
Disneyland Resort

Disneyland Resort - Los Angeles

Besøg stedet, hvor drømme bliver til virkelighed til en hel dag med sjov og eventyr! Fra Main Streets charme til Mickeys underfundige Toontown, der er masser at udforske. Med masser at tilbyde både voksne og børn, Disneyland er det perfekte sted at tilbringe en dag fyldt med sjov, som hele familien vil nyde! Køb dine billetter her!

Fra 1329 kr
Disneyland Resort Park hopper

Disneyland Resort Park hopper - Los Angeles

Denne fantastiske tur inkluderer adgang til hele to forlystelsesparker: Disneyland og Disneys California Adventure, så gør dig klar til en sjov og action-spækket dag din familie aldrig vil glemme! Bestil din tur allerede i dag!

Fra 1696 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Kom med os til en dag fyldt med sjov og spænding i Six Flags Magic Mountain. Med over 100 forskellige forlystelser er Six Flags Magic Mountain LAs mest populære forlystelsespark. Parken har nogle af USAs mest nervepirrende vandrutchebaner og rutchebaner, så der er mere end nok sjov til en hel dag.

Fra 875 kr
Sea World San Diego

Sea World San Diego

Dyk ned i SeaWorld of San Diegos mange seværdigheder. I SeaWorld får du den unikke mulighed for at komme tæt nok på til at røre en delfins finne, se eksotiske fisk, hajer, pingviner og opleve masser af shows, forlystelser og udstillinger. Bestil dine billetter her!

Fra 1175 kr
Legoland Californien

Legoland Californien

I Legoland er der masser af sjove aktiviteter for hele familien. Der er flere end 60 forlystelser, shows og attraktioner rettet mod de 2-12-årige. Køb dine billetter allerede i dag!

Fra 1128 kr
Madame Tussauds Hollywood

Madame Tussauds Hollywood

På Madame Tussaud Hollywood får du den unikke mulighed for at møde dine favorit filmstjerner, sportsstjerner, popstjerner og Hollywood-ikoner - lavet ud af voks altså. Se genskabelsen af gamle filmkulisser, få taget dit billede sammen med de kendte og lær om, hvordan voksfigurerne bliver lavet. Køb dine billetter her!

Fra 174 kr
Tijuana Shopping Eventyr

Tijuana Shopping Eventyr

Tag på en tur ned langs den smukke californiske kyst og over grænsen til farverige og fascinerende Tijuana i Mexico til fantastisk shopping og mad! Brug mere end 4 timer på at udforske den anden største by på vestkysten og kom hjem med masser af souvenirs og minder. Bestil dine billetter her.

Fra 668 kr
Dansk