Washington

Oplev højdepunkterne i DC på en dag, lær om slaget ved Gettysburg eller besøg de mange mindesmærker og memorials, som ligger i den amerikanske hovedstad. Sikre dig en plads, bestil dine ture hjemmefra!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Den store Washington D.C. to-dagstur

Den store Washington D.C. to-dagstur

Lær alt, hvad der er at vide om den amerikanske hovedstad på denne fantastiske to-dagstur! Dag 1 tager dig bl.a. til det Hvide Hus, Capital-bygningen og byens mange memorials. Dag 2 går til Mount Vernon og Arlington National Cemetery, hvor JFK hviler. Hør farverige fortællinger fra fortiden og mindre kendte fakta om alle monumenterne, bygningerne og lokationerne i og omkring ...

Fra 885 kr
D.C. om aftenen

D.C. om aftenen

Oplev Washington D.C.s storslåethed, som byen er badet i lys som aftenen! Beundre Capitol-bygningen, mindesmærkerne for 1. og 2. Verdenskrig, Lincoln Memorial og meget mere på denne smukke aftentur. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil i dag!

Fra 319 kr
D.C. på en dag

D.C. på en dag

Se alle de berømte steder i USAs hovedstad, Washington D.C., som det Hvide Hus, Capitol-bygningen, Washington Monument og World War II Memorial! denne 7-timers tur er et must, hvis du besøger DC for første gang! Bestil din tur i dag!

Fra 354 kr
Tur til Gettysburg

Tur til Gettysburg

Rejs tilbage i tiden som du lærer om den blodigste kamp i den amerikanske borgerkrig - Slaget ved Gettysburg. Udforsk Gettyburg-museet og få en rundtur på slagmarken. Denne tur kan godt blive hurtigt udsolgt, så bestil din plads i god tid!

Fra 814 kr
Tur til Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Tur til Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Besøg Mount Vernon og Arlington National Cemetery på én omfangsrig 8-timers tur. Se JFKs gravsted og Den ukendte soldats gravsted. Hvis du er interesseret i ikoniske steder i amerikansk historie, så er denne tur ideel til dig. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Fra 637 kr
Dansk