Real Madrid

Real Madrid - Villarreal

SØN, 01 MAR 2015, Santiago Bernabeu

Pris fra 1031 kr

Info

* Den endelige kampdato og tidspunkt bekræftes 5-10 dage før. Hvis du er i tvivl, så kan du altid tjekke klubbens officielle hjemmeside.
* Weekendkampe spilles altid lørdag eller søndag, og i sjældne tilfælde fredag aften.
* Kampe på ugedage spilles altid, tirsdag, onsdag eller torsdag.
* Ændringer af kampdato og tidspunkt indenfor ovennævnte tidsrum, er uden for vores kontrol, og vi beder dig derfor planlægge din rejse i henhold til ovennævnte!
* Du vil ALDRIG få tildelt single pladser. Du vil altid få pladser ved siden af dine venner eller lige foran og bagved hinanden. Det er vores garanti til dig!
* Du vil altid få pladser blandt hjemmeholdets tilskuere eller i neutral zone.
* Når du har gennemført og betalt din bestilling, vil du umiddelbart herefter modtage en e-mail med din bekræftelse samt dine e-billetter, vedhæftet som et PDF dokument.
* Information om hvor og hvordan du skal hente dine billetter, vil være beskrevet klart og tydeligt på din e-billet.
* Når du henter din originale fodboldbillet skal du medbringe et gyldig billede-ID(f.eks. pas) samt det kreditkort du benyttede da du bestilte og betalte for dine billetter.
* Vi anbefaler at du nøje gennemlæser vores bestillingsregler før du gennemfører din bestilling!

Kategori

CATEGORY 1 : Langsidebilletter - Det Blå område på oversigten! Nogen gange bliver kunder der har købt 'Category 1' billetter opgraderet til vores 'VIP Box 5008', og kan nyde alle de privilegier denne loge giver. Opgraderingen sker ofte i sidste øjeblik, og vi kan derfor ikke informere vores kunder om dette, og man får det først af vide når man afhenter billetterne. Der er ingen ekstraomkostninger ved opgraderingen, og vi har ingen indflydelse på hvem der evt. bliver opgraderet.
CATEGORY 2 : Er både på langsiden og bag målet - Det Gule område på oversigten!
CATEGORY 3 : Bag målet - Det røde område på oversigten. OBS: Nogle af pladserne kan være med begrænset udsyn til banen, samt at de fleste pladser er placeret højt oppe.
VIP BOX 5008 : VIP loge 5008 har en kapacitet for 10 personer, og er placeret på Santiago Bernabéu's langside. Loge 5008 er rummelig og komfortable, og adgang til logen opnås via VIP indgang og lukket elevator. I prisen er inkluderet fri bar, kanapeer og tapas. Loge 5008 er åben fra 1 time før kampstart og lukker 30 min efter slutfløjt. Loge 5008 er bag glasrude, som kan åbnes for oven, og har et TV så alle situationer kan ses og diskuteres i slowmotion. Du kan komme og gå fra logen som du vil, så du også kan begive dig rundt på stadion og få en rigtig følelse af, hvordan Santiago Bernabéu er!
VIP SEATS SECTION 108: Ligger i sektion 108 på West Stand(Langsiden) meget tæt på baanen med perfekt udsyn. Der serveres buffet og drikkevarer i 'The emblematic Museum room', hvor mange af Real Madrids pokaler er udstillet. I pakken 'VIP SEATS SECTION 108' er inkluderet: Gratis drikkevarer, tapas og kanapeer. Der er åbent fra 1 time før kampstart til 30 min efter kampen er slut, og der serveres før kampen, i pausen og efter kampen. 

Overstået kampe

Real Madrid vs Villarreal, ONS, 21 SEP 2016

Real Madrid vs Villarreal, ONS, 20 APR 2016

Real Madrid vs Villarreal, SØN, 01 MAR 2015

Real Madrid vs Villarreal, LØR, 08 FEB 2014

Real Madrid vs Villarreal, ONS, 26 OKT 2011

Real Madrid vs Villarreal, SØN, 09 JAN 2011

Real Madrid vs Villarreal, LØR, 20 FEB 2010 eller SØN, 21 FEB 2010

Arena info.

Santiago Bernabeu Arenaoversigt Santiago Bernabeu Arenaoversigt

Kapacitet
80.000

Adresse
Avenida Concha Espina 1,
28036 Madrid
Spain

Vejviser

Vejviser

Metro
Line 10 (station Santiago Bernabeu)

Buslinjer
14, 27, 40, 43, 120, 147 & 150

Kort

Dansk