Søg efter billetter

Om Ticmate

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Eiffeltårnet: Spring køen over

Eiffeltårnet: Spring køen over

Eiffeltårnet: Spring køen over

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Eiffeltårnet: Spring køen over

Gem
Gem ikke
4.4 (250)

Spring køen over til Eiffeltårnet i Paris! Med denne billet får du hurtig adgang til både første og anden etage, hvorfra du får et helt nyt perspektiv på den franske hovedstad. Du kan også downloade en audio guide til din telefon og lære mere om dette smukke monument.

Højdepunkter

- Spring køen over til Eiffeltårnet
- Få hurtig adgang til første og anden etage
- Besøg Eiffeltårnet når det bedst passer dig
- Oplev den bedste udsigt over Paris
- Få en audio guide - download den til din telefon

Hvad kan jeg forvente?

Eiffeltårnet bliver besøgt af næsten 7 millioner mennesker hvert eneste år. Med så mange besøgende er det forståeligt, at tårnet har fået titlen som symbolet på Paris. Derfor er det også tætbefolket med mennesker hver dag. Med denne billet springer du ikke bare køen over til Eiffeltårnet - du får også en audio guide, som informerer dig om tårnets historie, og hvad du kan se herfra. Audio guiden downloades til din telefon.

På både første og anden etage får du et helt unikt perspektiv på Paris. Første etage har for eksempel et glasgulv, hvorfra der er 57 meter ned. Det kan være lidt uhyggeligt, men det er samtidigt meget fascinerende, og udsigten er intet mindre end fantastisk! Fra første etage kan du også se Champ de Mars - en af Paris' største haver. Den fylder faktisk hele 25 hektarer! 

Når du kommer op på anden etage, er du 115 meter oppe i luften. Herfra får du en 360° udsigt, og du kan få øje på mange af Paris' mest kendte seværdigheder: Notre Dame katedralen, Sacré-Coeur, Arc de Triomphe, Louvre og selvfølgelig den berømte gade Champs Èlysées. Fordi du kan se så meget fra anden etage, er der derfor rig mulighed for at tage et par billeder. Uanset om du finder kameraet frem eller bare gerne vil nyde udsigten, så er der ingen tvivl om, at dette er et syn, du sent vil glemme!

Hvordan fungerer det?

Når din bestilling er bekræftet, vil du modtage din e-billet per e-mail. Den skal du bare printe ud og tage den med til Paris, hvor du skal vise den til din guide. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon. 

Hvornår kan jeg besøge Eiffeltårnet?
Du vælger dato og tidspunkt, for hvornår du ønsker at besøge Eiffeltårnet. Din billet er derfor kun gyldig på den præcise dato og tidspunkt, du har booket til. Sørg derfor at være der til tiden - personalet i Eiffeltårnet kan nægte dig adgang, hvis du kommer for sent.

Vigtig information

- Vær opmærksom på, at sikkerhedstjek og uforudset traffik kan forårsage ventetid.
- Appen med audio guiden kan downloades fra Apple Store eller Play Store. Du får tildelt en kode, så du kan aktivere appen på det foretrukne sprog.

Billetkategorier

Voksen (4+)
Spædbarn (0-3): Gratis

Åbningstider

Venligst tjek booking kalenderen for ledige datoer og tidspunkter.

Hvad er ikke med i prisen?

- Access to the 3rd. floor of the Eiffel Tower
- A guided tour

Bestil
Fra 503 kr

ons, 6 dec 2023

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Audioguide

Hvad er med i prisen?

- Spring køen over-billet til Eiffeltårnet.
- Adgang til første og anden etage. 
- Audio guide, der kan downloades til din telefon.

Åbningstider

Vejviser

Eiffeltårnet: Spring køen over

Adresse
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.