Søg efter billetter

Om Ticmate

Førende billetagent i Europa

Velkommen til Ticmate.dk. Ticmate er en svenskejet virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af billetter til rundt omkring i verden, såsom sightseeingture, turistattraktioner, musicals, middage, shows, fodbold og meget mere!
Ticmate er aktiv i 40 lande på seks kontinenter, og sælger billetter til forskellige events i byer rundt omkring i verden, fra Dubai i øst til Las Vegas i vest. Hvor skal du hen næste gang? Find dine billetter til skønne oplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Opéra Garnier

Fra 116 kr

Tag på en tur gennem historien og lad dig blive imponeret over Opéra Garnier i Paris! På denne selv-guidede tur ser du det fascinerende operahus indvendigt, som også bliver nævnt i historien The Phantom of the Opera.

Højdepunkter

- Oplev stedet der inspirerede The Phantom of the Opera
-
Træd op på den svungne marmor trappe
- Se salens lysekrone der vejer 7 ton
- Gå rundt i operahuset i dit eget tempo

Hvad kan jeg forvente?

Opéra Garnier i Paris er også kendt under navnet Palace Garnier. Det er i sig selv meget berømt, men er også kendt for at være med i romanen The Phantom of the Opera af Gaston Leroux - og selvfølgelig i selve musicalen af samme navn.

Arkitekten Charles Garnier designede dette operahus til Kejser Napoleon III, og arbejdet begyndte i 1862. Projektet blev dog mere langtrukkent end forventet, da man opdagede en underjordisk sø på stedet.

Udenfor kan du se statuerne af guld og den smukke bygning i al sin pragt. Du bliver transporteret ind i bygningens elegance, når du tager en selv-guidet tur indenfor. Du ser de svingende lysekroner, den store marmortrappe, der fører til både den store foyer og til salen med 2000 siddepladser. Nyd et øjeblik hvor du beundrer lysekronen, der vejer 7 ton, og som hænger fra salens loft over alle de røde sæder. Udover at se operahuset indvendigt, får du også adgang til de udstillinger, der er åbne på dagen for dit besøg.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur eller vis billetten på din telefon.

Billetkategorier

Voksen (26+)
Ung (12-25)
Barn (0-11): Gratis

Åbningstider

Mandag og onsdag-lørdag: 10:00-16:30.
Tirsdag og søndag: Lukket.

Hvad er ikke med i prisen?

- Shows, teaterstykker, koncerter og begivenheder.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Opéra Garnier.
- Adgang til midlertidige udstillinger.

Åbningstider

Vejviser

Opéra Garnier

Adresse
Place de l'Opéra 75009 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.