Søg efter billetter

Om Ticmate

Førende billetagent i Europa

Velkommen til Ticmate.dk. Ticmate er en svenskejet virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af billetter til rundt omkring i verden, såsom sightseeingture, turistattraktioner, musicals, middage, shows, fodbold og meget mere!
Ticmate er aktiv i 40 lande på seks kontinenter, og sælger billetter til forskellige events i byer rundt omkring i verden, fra Dubai i øst til Las Vegas i vest. Hvor skal du hen næste gang? Find dine billetter til skønne oplevelser hos Ticmate!

 • Over 3,4 millioner solgte billetter

  4000+ oplevelser i 30 byer

 • 100% sikkert betalingssystem

  Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

 • Betal i DKK

  Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Ambassador Theatre

Ambassador Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Chicago

Chicago

4.6 (115)
Fra kr 404

Chicago the Musical er den fængende historie om grådighed, mord og showbiz. Det er den amerikanske musical der har spillet længst tid på Broadway og vinderen af seks Tony Awards, to Olivier Awards, en Grammy og et utal af stående bifald. Med andre ord, du vil ikke blive skuffet!

Højdepunkter

 • Sikre dig billetter til denne spændende musical
 • Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
 • Oplev den prisvindende musical

Hvad kan jeg forvente?

Hvad handler Chicago om?
Musicalen Chicago fortæller historien om to rivaliserende mordere som sidder inde i fængslet i Cook County. Natklubstjernen Velma sidder inde for drabet på sin mand og søster efter at have fundet dem i seng sammen. Den ambitiøse korpige Roxies er i fængsel for at dræbe sin elsker, som hun var sin mand utro med. 

Med den eneste overraskelse efter den anden bevæger historien sig og dansernes bevægelser er ligeså sexede og frække som de var i 1975, hvor Chicago the Musical første gang blev spillet.

Så kom og se den længst spillende musical i Broadway historien og mal byen rød med vores male byen rød med vores moderere Roxie Hart, Velma Kelly og deres hotshot advokat Billy Flynn. 

Sangene i Chicago er lige så fantastiske og klassiske som selve musicalen, og inkluderer hits som 'All That Jazz', 'Funny Honey', 'Mr. Cellophane', 'Nowadays' og 'Razzle Dazzle'. 

Hvor længe varer musicalen? 
Chicago varer 2 timer og 30 minutter inkl. pause. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Vigtig information

Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag til lørdag kl. 20:00 - søndag kl. 19:30 Lørdag og søndag kl. 14:30

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Varighed: 2 timer 30 minutter

Forestillingsinfo.

Vejviser

Ambassador Theatre

Adresse
219 West 49th Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.