Søg efter billetter

Lignende kategorier

Vores kunder siger

Seværdigheder i Paris

Paris har en næsten ubegrænset liste af oplevelser i vente. Det betyder ikke noget om det er din første eller 10. tur, der er altid noget nyt at se og opleve. Fra klassiskerne som et besøg til toppen af det ikoniske Eiffeltårn til et besøg på det verdensberømte kunstmuseum Louvre, som blandt adskillige enestående værker er hjem til Da Vincis mesterværk Mona Lisa, til en fabelagtig carbaret på Moulin Rouge eller Lido de Paris. 

Paris er ikke kun hovedstanden i Frankrig, den er også landet mest befolkningstætte by med 105 kvardratkilometer og en befolkning på 2.206.488. Paris' bylandskab danner nærmest et kryds og tværs af brede, smukke boulevarder og floden Seinen. Foruden byens mange velkendte vartegn, såsom Eiffeltårnet, den gotiske katedral fra 12-tallet Notre-Dame og den fantastiske Sacré-Cœur Bascilica på toppen af Montmartre, er Paris også kendt for sin charmerende cafékultur og luksuriøse designerbutikker.  

Berømte områder inkluderer bohemiske Montmartre, hipster-området Le Marais, Latinerkvarteret, hyggelige Canal Saint-Martin, eksklusive Champs-Elysées, og skønne Saint-Germain-des-Prés.

Selvom Paris har et utal af seværdigheder og attraktioner, så er favoritten klar Eiffeltårnet på Champ de Mars. Faktisk tiltrækker Eiffeltårnet flere besøgende end nogen anden betalt turistattraktion i verden og er et klar must-see, når du besøger Paris. 

For at undgå at spilde din dyrebare tid i Paris på at stå i kø, kan du billetter hjemmefra til samtlige af byens mest populære seværdigheder og springe køen over! Vi tilbyder forskellige spring-køen-over og Fast Track-billetter til museer som Louvre-, Orsay- og Rodin-museet. Du kan også finde guidede rundvisninger og selvguidede ture med en audioguide. 

Ticmate velgørenhed

Seværdigheder i Paris

The City of Lights er verdenskendt for sin enestående arkitektur, historie og atmosfære. Paris har så meget at byde på, at det kan være svært at vide, hvor du skal starte. Tillad os at hjælpe! Her finder du vores bedst sælgende seværdigheder i og udenfor Paris, såsom det ikoniske Eiffeltårn, Mona Lisas hjem Louvre-museet og fantastiske Versailles. 

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 17 (17)