Berlin

Dette site er perfekt for alle dem, der ønsker billetter til forskellige attraktioner og arrangementer i Berlin. Du kan købe billetter til sightseeing og guidede ture i Berlin, opleve Potsdam og Berlin under Anden Verdenskrig, se et flot Varitéshow på Friedrichstadt Palast eller Wintergarten Berlin, udforske Berlin på en Segway eller hvad med at køre rundt i Berlin i en Trabant, den klassiske bil fra østtyskland, på vores Trabi Safari.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Berlin TV-tårn Alexanderplatz

Berlin TV-tårn Alexanderplatz

Spring de lange køer over til det altid populære TV-tårn i Berlin! Beundre byen oppe fra 207 meters højde! Vælg mellem Early Bird, Late Night eller Fast View-billetter. Spild ikke tiden med at stå i kø i din ferie, bestil dine billetter i dag!

Fra 103 kr
Berlin TV-tårnet: Spring køen over & restaurant

Berlin TV-tårnet: Spring køen over & restaurant

Spring køen over til TV-tårnet på Alexanderplatz og reserver et bord i restauranten Sphere! Vælg mellem et bord i restaurantens indercirkel eller en vinduesplads. Nyd udsigten fra 207 meter over Berlin. Denne billet er utrolig populær, så bestil i god tid!

Fra 194 kr
Berlin TV-tårnet Fast View-billet

Berlin TV-tårnet Fast View-billet

Vær smartere end de andre turister, køb dine Fast View-billetter hjemmefra og spring de lange køer over til Berlin TV-tårn! Nyd den smukke udsigt fra 207 meter over byen. Bestil dine billetter her og vælg dato og tidspunkt for dit besøg til panoramaniveauet i TV-tårnet!

Fra 162 kr
Berlin Hop-af Hop-på

Berlin Hop-af Hop-på

4.1
(16)

Opdag Berlin i dit eget tempo med Berlin CitySightseeing Hop-af Hop-på busserne! Vælg mellem tre ruter og to kombo-muligheder! Børn under 6 år rejser gratis. Bestil dine billetter hjemmefra og begynd din tur rundt i byen, så snart du kommer til Berlin!

Fra 151 kr
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.6
(25)

Berlin WelcomeCard er (næsten) alt du behøver, når du besøger Berlin. Et Berlin WelcomeCard giver dig ubegrænset offentlig transport (zone AB eller ABC) og store rabatter til over 200 museer, guidede ture, restauranter og wellness. Køb dit Berlin WelcomeCard her!

Fra 156 kr
DDR Museum Berlin

DDR Museum Berlin

4.0
(1)

DDR Museum Berlin er ikke et kæmpe museum, men et af Berlins mest populærere museer. Lær en masse om DDR's historie og se en masse genstande fra DDR tiden. Køb dine billetter til DDR Museum i Berlin her!

Fra 79 kr
VIP-frokost i Berlins TV-tårn

VIP-frokost i Berlins TV-tårn

Bestil din frokost i restauranten 'Sphere' i toppen af Berlins berømte TV-tårn og få VIP-behandlingen! Spring køen over, få en vinduesplads og nyd en 2-retters frokost med to glas vin, vand og en varm drikkevarer inkluderet! Bordene bliver hurtigt reserverede, så bestil dit i god tid!

Fra 541 kr
VIP-middag i Berlins TV-tårn

VIP-middag i Berlins TV-tårn

4.0
(1)

Middag på den roterende restaurant i toppen af TV Tårnet på Alexanderplatz i Berlin er en ægte VIP oplevelse! Det er ikke hver dag man får chancen for at nyde en to-retters middag med sådan et udsigt. Du er garanteret en vinduesplads. Bestil din VIP-middag her og spring køen over til TV-tårnet!

Fra 699 kr
Berlin TV-tårnet med early bird

Berlin TV-tårnet med early bird

Besøg Berlin TV-tårn tidligt om morgen og kom før alle de andre! Nyd den smukke udsigt fra 207 meter over byen. Det er et must, når du besøger Berlin! Spild ikke tiden med at stå i kø, bestil dine Early Bird-billetter hjemmefra!

Fra 103 kr
TV-tårnet i Berlin by night

TV-tårnet i Berlin by night

Besøg TV-tårnet i Berlin ved solnedgang og spring køen over med forhåndsbestilte billetter! Når du når toppen kan du nyde den fantastiske udsigt sammen med et glas mousserende vin i Bar 203 - Berlins højeste bar! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 189 kr
Dansk