On The Town

On The Town

Lyric Theatre

Pris fra 753 kr

Oplev den klassiske musical On The Town på Broadway i New York. Bestil dine billetter hjemmefra og tag med tre sømænd med kun 24 timers orlov i New York, som de bliver taget med storm af tre smukke New York-kvinder på en fantastisk nat On The Town!

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne skønne musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Oplev denne klassiske New York musical 
- Nyd det største orkester på Broadway

Hvad handler On The Town om?
Med det største orkeste på Broadway og et 30 mand hold med New Yorks bedste sangere og dansere. On The Town fortæller historien om tre sømænd på en hvivelvind af en musicalsk tur rundt i byen, der aldrig sover.

Med kun 24 timer på land er de ivrige for at opleve alt, hvad New York har at tilbyde...inklusiv chancen for at finde kærligheden med drømmepige.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Hvem egner musicalen sig til?
On The Town er anbefalet fra 8 år og op efter. Børn under 4 år er ikke tilladte i teatret. 

Hvor længe varer musicalen? 
On The Town varer 2 timer og 30 min., inklusiv pause.
 
Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte.

Info


Lyric Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Forestillingens længde:
2 Hours, 30 Minutes

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt subway'en til Times Sq. 42nd St. station.

Kort

Dansk