Søg efter billetter

Om Ticmate

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Eiffeltårnet: Frokost på 1. Etage + cruise + sightseeing

Gem
Gem ikke
4.1 (11)

Dagen starter med, at du lærer Paris at kende på en sightseeingtur med bus. Derefter venter en dejlig frokost på Madame Brasserie på 1. etage i Eiffeltårnet, hvor du kan beundre udsigten over den smukke by, mens du nyder din frokost. Dagen afsluttes med en fantastisk sejltur ned ad Seinen.

Højdepunkter

- Undgå de lange køer ved Eiffeltårnet
- Frokost på Madame Brasserie på 1. etage
- Se de smukkeste seværdigheder i Paris
- Udforsk byen fra en sightseeingbus
- Nyd en times cruise på Seinen
- Audio guide på bussen og cruiset

Hvad kan jeg forvente?

Sightseeing, cruise & frokost i Eiffeltårnet
Første del af denne tur er en sightseeingtur med bus. Du vil få udleveret en audioguide, som giver dig et bredt og underholdende indblik i det historiske Paris.

Du vil også opleve Paris' mange pladser, broer, gader og bygninger, så som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-haverne, Saint-Germain des Prés og naturligvis Eiffeltårnet. 

Busturen ender ved foden af Eiffeltårnet, hvor besætningen fra en af Bateaux Parisiens' flotte både byder velkommen til anden del af turen: En times sightseeing cruise ned af Seinen.

Bådene har glastag og en terrasse bagerst og gangveje, så du kan komme hele vejen rundt, så de er perfekte til at beundre Paris' mange flotte bygninger og arkitektur. Også her vil du få udleveret audio guide, så du lærer så meget som muligt. 

Båden ligger igen til ved foden af Eiffeltårnet, hvor du vil blive vist direkte hen til elevatoren der tager dig til 1. etage i Eiffeltårnet. Her vil du nyde en 2-retters menu inkl. drikkevarer på den nyrestaurerede restaurant Madame Brasserie

Klik venligst HER for at se et eksempel på menuen.

Pga. mange besøgende, specielt i Eiffeltårnet, kan de tre dele af turen bytte plads, også med kort varsel. Dvs. du kan evt. slutte af med frokosten i Eiffeltårnet, eller starte med Cruiset ned af Seinen. Vi beklager de gener dette kan give dig, men vi lover at du vil komme på en bustur rundt i Paris, nyde en frokost i Eiffeltårnet og opleve et cruise ned af Seinen

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret.

Pssst - Det er vigtigt du er på mødestedet senest 10 min. før turen starter. Mødestedet er meget tæt ved Eiffeltårnet, og præcis adresse vil fremgå af din e-billet. Her møder du vores repræsentant, som vil sørge for din tur starter uden problemer, og at du netop får prioriteret og spring-køen-over adgang til Eiffeltårnet. Du skal ganske enkelt være der til tiden, da vi ikke kan vente på deltagere der kommer for sent.

Vigtig information

- Audioguiden er en app du kan downloade på din mobiltelefon. Du skal medbringe egne høretelefoner til din mobiltelefon, så du kan høre og få glæde af audioguiden.
- Vores repræsentant vil sørge for i får prioriteret adgang til elevatorerne, med mindst mulig ventetid. Du kan dog ikke springe køen over til sikkerhedstjekket, hvilket er et krav, og en sikkerhed for alle gæster. Ved sikkerhedstjekket, kan der være ventetid, og det er uden for vores kontrol, og kan ikke undgås.

Billetkategorier

Voksen (12+)
Barn (3-11)
Spædbarn (0-2): Gratis

Åbningstider

Venligst tjek kalender for dato og tid.

Hvad er ikke med i prisen?

- Adgang til 2. og 3. etage i Eiffeltårnet

Bestil
Fra 1.001 kr

tor, 2 maj 2024

Med elevator

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Audioguide

Varighed: 5 timer 30 minutter

Hvad er med i prisen?

- Indgangsbillet til Eiffeltårnet.
- Frokost på Madame Brasserie på 1. etage
- Kaffe eller te og vand er inkl. i din frokost
- Udvalgte drinks, vin, øl og sodavand er inkl. i din frokost
- En sightseeingtur.
- En times cruise.
- En audio guide.

Åbningstider

Vejviser

Eiffeltårnet: Frokost på 1. Etage + cruise + sightseeing

Adresse
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.