Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

London Eye & cruise

4.5 (4)
Fra kr 271

Besøg det ikoniske Coca-Cola London Eye efterfulgt af en skønt London Eye-flodcruise på Themsen! Du sparer 15% med dette sjove kombo-tilbud!

Spar 15% på din kombo-billet med London Eye & cruise

Højdepunkter

-Spar 15% på din kombo-billet med London Eye & cruise*
-Få den bedste udsigt over London
-Nyd en 30 min. tur i pariserhjulet
-Få gratis adgang til en 4D-filmoplevelse

Hvad kan jeg forvente?

London Eye & London Eye River Cruise
Lige ved Themsen, og lige overfor Big Ben, finder du London Eye, en af byens mest kendte varemærker. Ud over at være et ikonisk kendetegn for London, er London Eye også en af de mest besøgte turistattraktioner i London

Hvilken udsigt over byen fra en af London Eye’s 32 gondoler! En hel omgang i pariserhjulet tager ca. 30 min, hvilket giver dig rig mulighed for at opleve London, mens du stiller og roligt bevæger dig rundt. På højeste punkt på rejsen, er du ca. 135 m oppe, og her kan du virkelig nyde et betaget udsyn over hele London.

Før du besøger London Eye, er det tid til at nyde et 40 min. cruise ned af Thamsen. Du boarder simpelthen båden på det tidspunkt du har bestilt, nemmere kan det ikke være, specielt fordi cruiset afgår for foden af London Eye.

Under sejladsen er der live kommentarer fra din guide, som på en morsom og informativ måde, bringer London til live.

Så med denne kombi-pakke vil du opleve nogle af Londons mest berømte kendetegn, så som Big Ben, the Houses of Parliament, St Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London og Shakespeare’s Globe både fra luften og fra vandet.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Når du har bestilt og betalt din bestilling, vil du med det samme modtage en e-mail med dine billetter. Mobile billetter accepteres. 

Hvordan fungerer det?
London Eye Cruise:
Venligst mød op ved London Eye’s kaj ca. 15 min før din cruise afgår, så du er sikker på du ikke kommer for sent. Her scanner du din e-billet og boarder dit cruise

London Eye: Vil du gerne slippe får køen til London Eyes billetkontor, kan du med fordel bestille en fast dag og tidspunkt til dit besøg i London Eye. Dette gøres ved at logge ind på London Eyes bestillingsportal. Adressen til London Eyes online bestillingsportal vil tydeligt fremgå på din billet vi sender til dig.

Når du har bestilt din dag og tid til London Eye, venligst mød op ved “Standard Experience boarding point” for adgang til London Eye. Venligst noter: Din billet er en standard billet, og ikke en spring-køen-over billet at the booked date and time.

Bestiller du ikke fast dag og tid via London Eye bestillingsportal, er din adgang til London Eye bestemt af antal besøgende på det tidspunkt du vælger at besøge London Eye, samt du skal forbi London Eyes billetkontor (London Eye ticket desk) for at ombytte din billet til første ledige tid. Direkte adgang, på det tidspunkt du vælger at besøge London Eye kan ikke garanteres. London Eye billetter er gyldige i op til 90 dage London Eye tickets. Venligst noter: Din billet er en standard billet, og ikke en spring-køen-over billet.

Vigtig information

  • Besparelsen er sammenlignet med prisen i døren på dagen. 
  • Cruise kombo-billetten er tilgængelig hele året rundt, pånær i juli og august.   

Billetkategorier

Voksen (16+) 
Barn (3-15)
Baby (0-2): Gratis

Åbningstider

Se åbningstider for London Eye her:

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Spring køen over

Hvad er med i prisen?

  • London Eye
  • London Eye River Cruise
  • Få gratis adgang til en 4D-filmoplevelse

Åbningstider

Vejviser

London Eye & cruise

Adresse
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×