Sightseeing og sejltur

Sightseeing og sejltur

Pris fra 230 kr

På denne tur vil du få rig mulighed for at opdage Paris, byens historie og enestående arkitektur fra en luksus sightseeingbus og et cruise ned ad Seinen. 

Højdepunkter:
- Nyd en 3-timers sightseeingtur i Paris
- Se alle de store seværdigheder
- Oplev byen fra en times sightseeingcruise 
- Audioguide på 13 forskellige sprog

Sightseeing i Paris med bus og båd
Første del af denne tur er en sightseeing tur med bus med audioguide (flere end 13 sprog bl.a. engelsk, fransk, tysk og spansk). Busturen giver dig et bredt og underholdende indblik i Paris' spændende historie.

Du vil opleve Paris' mange pladser, broer, gader og bygninger så som: Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-haverne, Saint-Germain des Prés og ikke mindst Eiffeltårnet. 

Busdelen af denne tur igennem Paris ender ved foden af Eiffeltårnet, hvor besætningen fra en af Bateaux Parisiens flotte både byder velkommen til anden del af turen: En times sightseeing cruise ned af Seinen.

Bådene er specialdesignede til sightseeing med glastag, så du har et godt udsyn til Paris' mange flotte bygninger og arkitektur. Også her er turen guidet via en audioguide, og du kan vælge mellem flere end 13 sprog, bl.a. engelsk, fransk, tysk og spansk.

Vil du også gerne besøge Eiffeltårnet? Så er vores Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet-tur måske, hvad du leder efter. Det er den samme tur, men med spring-køen-over indgang til Eiffeltårnet i slutningen af turen!

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved PARISCityVISION-kontoret. Adressen vil fremgå af din billet.  

Du bedes møde op 30 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Turen slutter ved Eiffeltårnet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 3 timer.

Rigtig God 3.8

3.8 4 kundekommentarer
Varm anbefaling

Varm anbefaling til denne tur. Nem og hurtig bestilling og overkommelig pris for turen også.

Søren, København
ONS, 06 MAJ 2015
3.8
Kunne ikke fotografere, tag turene den første dag.

Turen startede ved turistbureauet, hvor bussen holdte udenfor. God betjening på bureauet, vi skulle dog komme ind og stå i kø for at få udleveret biletter, selvom jeg havde købt, betalt og udskrevet dem hjemmefra. Heldigvis var køen ikke lang.
Bussen var lukket, så vi kunne ikke rigtig tage billeder. Ved eiffeltårnet blev vi læsset af og skulle følge guiden. Tror nogle mistede ham, ham havde travlt. Nogle skulle i eiffeltårnet og vi skulle ud og sejle. Min 14 årige søn faldte i søvn, syntes det var meget kedeligt. Folk sad og raslede med høretelefonerne hvor der blev fortalt om seværdighederne, det gav en masse larm og uro. Næste gang vil vi tage en åben båd så vi kan fotografere og så larmen ikke bliver så kompakt. Tag turene den første dag, så giver det en god fornemmelse af hvor seværdighederne ligger i forhold til hinanden.

Kirsten, Støvring
TIR, 12 AUG 2014
3.8
Fantastisk tur

Mig og konen tog på denne tur med lidt blandede følelser - det viste sig dog at være en super tur med en hurtig gennemgang af de større seværdigheder i paris efterfulgt af en stille og rolig bådtur.
Virkeligt smuk by - og i 35 grader og solskin bliver det nok ikke meget bedre!

Thor, Kalundborg
MAN, 21 JUL 2014
3.8
God tur

Det var en god tur, men sejlturen var lidt kort og man kunne godt sørge for at istedet for man bliver sat af samme sted som man starter, kunne sættes af et andet sted.

Sabina, Rødovre
ONS, 21 AUG 2013
3.8

Info

Sightseeing og sejltur, Ticmate.dk

Sightseeing og sejltur
Du bedes møde op senest 30 min. før turens starter hos PARISCityVISION:
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Sightseeing og sejltur
Åbningstider
Du kan vælge mellem 3 daglige ture hver dag kl. 9:00, 10:30, 12:00, 14:45 eller 16:00

Vejviser

Vejviser
Benyt Metro Linie 1 til "Tuileries" Stationen

Kort

Dansk