Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

Pris fra 261 kr

Har du lyst til at shoppe rundt blandt alle de berømte designeremærker, men uden det koster dig en formue? Så skal du bestille billetter til Woodbury Common Premium Outlets, det berømte outlet kun en time udenfor New York. Du kan spare mellem 25-65% på kendte brands og designermærker. 

Højdepunkter:
- Få retur transport til Woodbury Outlets
- Fleksible billetter - ta' hjem når du er færdig
- Spar mellem 25-65% på velkendte mærker
- Få et gratis VIP kuponhæfte
- Nyd en frokostpause i en af restauranterne

Shop amok
Besøg det verdensberømte Woodbury Outlet og shop i 220 outlet designerbutikker. Du finder imponerende besparelser på mellem 25% til 65% hver eneste dag fra førende designere og de bedst kendte europæiske og amerikanske tøjmærker som f.eks. Adidas, Burberry, Brooks Brothers, Coach, Donna Karan, Dolce & Gabbana, Ecco, Frette, Giorgio Armani, Gucci, Jimmy Choo, Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Timberland, Burberry, Chanel, Coach, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, J.Crew, Lacoste, Nike, Polo Ralph Lauren og Prada.

Woodbury Outlet er designet som en lille landsby med indendørs butikker og restauranter, shuttlebiler og udendørs gangarealer.

Du kan også vælge vores Shop Hop Top-pakke, som inkluderer Woodbury Outlets, 96-timers Hop-af Hop-på sightseeing, populære attraktioner og meget mere!

Afgange*:
Fra Port Authority Busterminal (Gate 310): Kl. 8.30, 9.30, 10, 11.30, 12.45, 14.45 og 19.15.

Fra Woodbury Outlets: Kl. 9.06, 12.06, 12.45, 13.30, 14.02. 15.36, 16.10, 16.45, 17.21, 17.45, 18.15, 18.58 og 21.26.Du bliver sat af ved Gray Line Visitor Center i Port Authority Bus Terminal.

Besøg Woodbury Outlet for yderligere information her.   

Hvad er inkluderet i turen?
Turen inkluderer en returbillet med bus til og fra Woodbury Outlet plus et gratis VIP kuponhæfte (værdi $10) med hundredvis af dollars i ekstra besparelser, en komplet oversigt over butikker, opdateret udsalgs- og eventinformation, åbningstider og meget mere.   

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Gray Line CitySightseeing New York. 

Hvordan fungerer det?
Før du kan stige ombord bussen til Woodbury Outlets skal du ombytte din e-billet til din busbillet i Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center inde i busterminalen Port Authority.
Ankom gerne minimum en time inden dit ønskede afgangstidspunkt.

Hvor afgår bussen fra?
Busserne afgår fra Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center. Du finder indgangen i gadeplan til busterminalen Port Authority på 42nd Street, på hjørnet af 8th Avenue.

Hvor længe tager turen til Woodbury Outlets?
Det tager ca. 1 time at køre fra Manhattan til Woodbury Outlet, og det samme tilbage igen, afhængig af trafikken. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er kun gyldige på den dato du har bestilt dem til, men du kan tage hvilken som helst af busserne til og fra Woodbury Outlets hele dagen på din valgte dato. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-11 år. Børn under 3 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtigt information:
- Bussen afgår dagligt undtagen på Thanksgiving Day, 25. 31. december og 1. januar.
- *Afgangstidspunkterne kan ændres med kort varsel, så du bør tjekke Woodbury Outlets officielle hjemmeside for et opdateret skema op til din tur. 
- Ankom gerne minimum en time inden dit ønskede afgangstidspunkt.

Rigtig God 4.0

4.0 24 kundekommentarer
Et eldorado af indkøbsmuligheder

Dette outlet er et eldorado for power shoppere. Det kan være lidt svært at finde rundt, da det er vildt stort. Vi valgte fra starten at begrænse os til kun at besøge de butikker, vi havde besluttet hjemmefra. Vi manglede dog stadig tid. Kan varmt anbefales.

Jette, Skovlunde
LØR, 20 JAN 2018
4.0
Bedømmelse af turen til Woodbury

Det var en dejlig tur. Folk var generelt meget hjælpsomme og serviceminded. Dog var jeg meget skuffet over at Jimmy Choo havde lukket, da det var en af de forretninger, jeg havde købt turen for at besøge. Ellers var der gode varer og tilbud.

Hanne, Søborg
MAN, 25 APR 2016
4.0
Masser af Shops

Vi havde en dejlig dag i Woodbury - tiden fløj afsted. Der var masser af varer og super god service.
Vi spiste frokost på en skøn økologisk cafe.
Det er ikke sidste gang vi kommer her :-)

Kristine theilmann, Brønshøj
FRE, 25 MAR 2016
4.0
Fantastisk by

Vi havde en rigtig god dag, det er virkelig et sted og besøge med mange penge og spare

Sanne, Aalborg sv
TIR, 18 AUG 2015
4.0
Shoppingtur

Det er en kanon tur. men lidt bøvlet at man først bestiller billetter hjemmefra. så skal man finde stationen og om booke sine billetter og så kan man ta bussen. Det er en smuk tur der ca tager 1 time. når man så kommer frem, viser man sine billetter og for et kupon hæfte så der er ekstra tilbud. og der er rigtigt meget at spare. En Tur jeg varmt anbefaler.

Jonna mikkelsen, Rødovre
SØN, 26 JUL 2015
4.0
Fint.

Lidt uoverskueligt at finde rundt, men rigtig gode priser og virkeligt mange butikker. Jeg vil anbefale man medbringer en trolly.

Kristina, Frederikshavn
SØN, 10 MAJ 2015
4.0
En lille shoppingby.

Det var bestemt en god oplevelse at besøge og shoppe hos Woodbury Outlet Shopping. De var stadig ved at bygge da vi besøgte attraktionen men det lykkedes alligevel at finde rigtig mange mærkevarer til under halvdelen af hvad man normalt skulle betale. Rigtigt godt.

Joan, Kongens lyngby
FRE, 03 APR 2015
4.0
Det var en ok Outlet

Der var meget arbejde derude. Busserne kørte ikke tit nok, underligt at men skal vente 1½ time på bussen.
Vejret var super :-) Jeg har været i mange Outlet der har været bedre end dette.
Claus

Claus, Brøndby
LØR, 30 AUG 2014
4.0
Fin fin outlet..

Woodbury er et fint sted at handle. Nok mest mærkevarer, hvor man kan spare en del! Man kan sagtens få en hel dag til at gå! Hvad der derimod ikke virkede ret godt, var da vi skulle bytte vores udprintede kopi til "rigtige" billetter. Det tog en krig, med masser af papirarbejde, og vi nåede ikke den første bus.. Vi fortrød, at vi ikke bare havde købt billetterne på stedet. Det havde sikkert været både hurtigere og nok også billigere! Så jeres del virkede godt nok, men man burde kunne bruge de udprintede billetter ved ombordstigning! Det fungerede fint da vi købte busbilletter hjemmefra til Washington.. Hilsen Mary Vestergaard

Mary irene, Silkeborg
FRE, 25 JUL 2014
4.0
Super tur!

Det fungere bare, vi bestilte hjemmefra en uges tid før, og tog vores voucher med. Vi gik direkte ind på terminalen, fik lavet vores voucher om til 2 billetter uden problemer, de skulle bare lige printes og 15 min efter sad vi i bussen på vej mod et kæmpe shopping mekka.
Mad kan varmt anbefales derude på AppleBee's. Rigtig hyggelig restaurant, og de lavede rigtig god mad og det bedste ved det er at priserne også er "outlet" priser, så det er noget billigere til forhold til f.eks. AppleBee's inde på Manhattan! :)

Peter, Herning
ONS, 18 JUN 2014
4.0
Skuffende

Udmærket outlet, men havde større forventninger og i forhold til Stuttgart er dette skuffende !

Peter, Harlev j.
FRE, 06 JUN 2014
4.0
fantastisk

Dette er et fantastisk sted, vi fik shoppet en del, og til billigere penge end i DK, og mærker som ikke
kan fået i DK, kommer helt sikkert tilbage når vi kommer tilbage til New York.

Hanne, Charlottenlund
LØR, 24 MAJ 2014
4.0
Gode tilbud, men...

Man kan ikke bruge rabatkuponnerne, man får udleveret, da varerne allerede er nedsat. Ellers et godt og billigt sted at shoppe, med en masse gode tilbud :)

Maj-britt barnekov, Frederiksberg
LØR, 17 MAJ 2014
4.0
Alt fungerer som lovet

Intet at udsætte på transport og Woodbury.

Søren, Værløse
ONS, 07 MAJ 2014
4.0
Shoppe amok

Er man til power shopping og skal en tur til NYC - så ta en tur til Woodbury
Her kan man få alt til en rigtig god pris. Bussen køre dig lige til døren. Eneste minus, man kan ikke bestille busafgang, så man må forberede sig på lidt ventetid, når man skal hjem. Men når poserne er fyldte med godter - betyder det knap så meget. Husk den store taske og pengepung

Britt, Søborg
TIR, 22 APR 2014
4.0
Gode pris reduktioner

Mærkevarer til fornuftige priser

Hans christian, Esbjerg ø
SØN, 20 APR 2014
4.0
Kreditkortet gløder

Super sted med masser af gode forretninger.
Madområdet er meget kedelig.
Afgang med bus var et gedemarked det tog ca 2 timer i regnvejr

Torben rosenlund, Frederikssund
FRE, 18 APR 2014
4.0
Shopping, Woodbury Outlet

Turen til Woodbury Outlet var bestilt og betalt gennem New York Billetter (ticmate). Det fungerede perfekt. Ingen problemer med ombytning af den tilsendte elektroniske billet til original billet. Vil man shoppe når man er i New York, så skal man tage til Woodbury Outlet. Det er et fantastisk sted, og mange procenter at hente ved købe tøj m.m. En rigtig god oplevelse.

Peter, Nibe
TOR, 03 APR 2014
4.0
Woodbury

Super fedt sted, billigt og mange lækre designer mærker. Deres rabat system kan være lidt rodet, men gå på deres hjemmeside og registrer dig som VIP så får du de bedste rabatter, man kan evt vise det hæfte man får, og så printe det ud fra nettet når man er tilmeldt som VIP, så tager de den med bedste rabatter. Nemt at komme til, men tag den første afgang 830 og kom i god tid .

Tina marie, Helsingør
SØN, 16 MAR 2014
4.0
Woodbury

Ja det levede bestemt op til vores forventninger, tiden forsvandt bare pludselig var det aften.

Bodil, Herning
LØR, 12 OKT 2013
4.0
Alle pengene værd - husk ekstra kuffert

Helt fantastisk sted, kun 1 time fra Manhattan. Dejligt område, som en lille by fyldt med butikker. Her kunne man shoppe alle de lækre mærker til super priser. Sæt en hel dag af og få shoppet amok!

Liselotte, Frederikshavn
SØN, 18 AUG 2013
4.0
Husk at intet åbner før kl. 10.00

Ville have været rart at vide på forhånd

Lone, København n
TOR, 11 JUL 2013
4.0
Woodbury Outlet

Er man glad for bl.a tøj og sko er dette stedet - men mød tidligt. Super sted.

Søren, København nv
TOR, 16 MAJ 2013
4.0
Woodbury

Sjov og dejlig oplevelse.
Vi havde regnet med at bruge nogle få timer, men endte med at være der fra kl. 9.00 til kl. 17.00.
Og der var god plads alle steder på trods af mange mennesker.

Lone, Glostrup
TIR, 16 APR 2013
4.0

Info

Woodbury Outlet Shopping, Ticmate.dk

Woodbury Outlet Shopping
Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center:
42 Street, Port Authority Bus Terminal
NY 10036 ‎

Woodbury Outlet Shopping
Åbningstider
Daglig afgang til Woodbury Outlet kl. 08:30 til 14:45 (ca. hver time - check tidsplan)
Returner til Gray Line CitySightseeing New York Visitor Center i Port Authority Bus Terminal fra 12:05 til 19:00 (ca. hver time - check tidsplan)

Vejviser

Kort, Woodbury Outlet Shopping

Vejviser
Tag metroen til Times Square og gå til Port Authority Bus Terminal på 42en Street, lige på hjørnet af 8th Avenue.

Kort

Dansk