Rabbit Hole

Rabbit Hole

Hampstead Theatre

Pris fra 360 kr

Becca og Howie Corbett er forældre, som har alt, hvad en familie kunne ønske sig, indtil den dag, hvor deres verden pludselig bliver vendt op og ned med deres søn Dannys død. Otte måneder efter den katastrofale begivenhed finder det unge par dem selv i færd med at drive fra hinanden.

'Rabbit Hole' viser deres bittersøde søgen efter trøst i de mørkeste steder, og efter en vej der vil lede dem tilbage til dagens lys. 

Joanne Froggatt (Downtown Abbey) optræder i David Lindsay-Abaires stærke stykke 'Rabbit Hole', som nu får sin længeventede UK-debut. Modtager af Pulitzerprisen for drama i 2007 og fire Tony Award-nomineringer inkl. bedste stykke, 'Rabbit Hole' indeholder både komedie såvel som drama i dens studie af, hvordan en familie håndterer et umenneskeligt tab.

Froggatt har rollen som den sørgende mor til den unge dreng, som forsøger at lette sin sorg ved at ødelægge og fjerne alt, hvad der minder hende om ham. Stykket er også blevet filmatiseret med Nicole Kidman i hovedrollen i den både Oscar-, Golden Globe- og Screen Actors Guild-nominerede film. 

Info

Hampstead Theatre
Eton Avenue, Swiss Cottage
London
NW3 3EU

Varighed:
2 hours 15 minutes

Vejviser

Dansk