Søg efter billetter

Lignende kategorier

Vores kunder siger

Ture i London

London har, som mange hovedstæder, set store historiske begivenheder finde sted – både i centrum af byen og i de omkringliggende områder. Byen har set både de bedste og de værste ting ske for øjnene af sig – fra krig, voldsomme regnbyger og hårde kampe til bryllupper, te receptioner og solrige dage. Derfor er London også værd at udforske!

I 1666, efter en lang, varm sommer, udbrød en stor brand i London. Dette forårsagede, at byen skulle genopbygges helt fra bunden. Den berømte arkitekt, Christopher Wren, blev hyret til at designe byens nye bygninger. Hans banebrydende idé var, at bygningerne skulle konstrueres i mursten i stedet for træ. Under genopbygningen designede Wren også St. Paul’s Cathedral. Det tog 35 år, før arbejdet endelig var fuldendt. Det er en utrolig smuk kirke. Charles og Diana blev faktisk viet her tilbage i 1981. På vores London Eftermiddagstur kan du besøge St. Paul’s Chathedral – blandt andre smukke steder!

Nogle ture kan opleves på egen hånd, og i det tilfælde er en audioguide ofte tilgængelig. Vores billet til Tower of London er et fint eksempel; du får lov til at springe de lange køer over, mens du hører mere om det storslåede monument, som har spillet en helt central rolle i engelsk historie.

Buckingham Palace har ageret vært for mange royale begivenheder i mange år. Derfor har paladset også spillet hovedrollen i mange royale historier gennem tiden. Under The Blitz i 1940 troede alle indbyggere i London, at paladset ville gå tabt. Men trods bombningerne blev paladset stående som et symbol på Englands styrke. Et af de mest berømte fotografier af paladset blev taget på dette tidspunkt. Og det er bare én af paladsets mange historier. Når du besøger Buckingham Palace, så se, om du kan få øje på balkonen – det er nemlig der, at de royale træder ud i forbindelse med store royale begivenheder!

Iblandt vores andre ture i London er:

Harry Potter & Warner Bros. Studio turen
Churchills krigsværelser
Hop-on Hop-off Sightseeing i London

Efter din tur i London kan du altid overveje at gå på café og bestille Fish & Chips. Retten er kendt som ’the ultimate London comfort food’ – og det er en god måde at slutte turen af på!

Ticmate velgørenhed

Ture i London

Fra historiske paladser til nye, sjove attraktioner - den britiske hovedstad har det hele. Musikelskere vil nyde en af de mange rock'n'roll-ture med centrale steder fra ikoniske bands' historie - heriblandt The Beatles. Harry Potter-fans fra hele verden valfarter til Warner Bros. Studio og Harry Potter Museum, mens historieinteresserede tager til Buckingham Palace, Westminister Abbey og Kensington Palace. Uanset hvad du interesserer dig for, så finder du turen her! 

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 11 (11)