Søg efter billetter

Om Ticmate

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Churchills krigsværelser

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Churchills krigsværelser

Gem
Gem ikke
4.0 (1)

Tag med os på en fascinerende tur til området Westminster i London. Slendr rundt i Westminster, besøg Churchills krigværelser og oplev den originale bunker præcis som den blev forladt i 1945 og udforsk Churchills krigmuseum.

Højdepunkter

- Nyd en tur til Churchills krigsværelser og museum
- Start din tur med en rundvisning i Westminsters gader
- Se højdepunkter som Big Ben & Westminster Abbey
- Besøg Churchills krigmuseum og prøv de interaktive udstillinger
- Undersøg Churchills krigsværelser m. en audioguide

Hvad kan jeg forvente?

Din guidede rundvisning til fods begynder i Westminsters gader. Her vil du se ikoniske London-bygninger som 10 Downing Street, Whitehall, Parlamentet, Big Ben og Westminster Abbey.

Lær om livet i London under Blitzen, evakuering af børnene til landet, mad rationering og livet med bombninger der ødelagde store dele af byen. Hør om, hvordan regeringen flyttede underjorden for at kunne fortsætte sit arbejde, og hvordan Winston Churchill nogle gange ville stå på taget af Whitehall om natten og se bomberne flyve ind over London. 

Tag en tur under jorden, træd ned i krigstidsbunkeren i Churchills krigsværelser, hvor du vil nyde en audioguidet rundvisning af Churchill-museet.

Bunkeren er et unikt stykke levende historie, en underjordisk labyrint af værelser, som engang summede af hemmeligheder. Hør de sande historier om, hvordan livet var for dem der arbejdede i disse mærke værelser i løbet af anstrengende dage og nætter under 2. verdenskrig.

På Churchill-museet vil du opdage fascinerende detaljer og historier om Churchills liv og arv - og høre rigtige lydspor fra hans inspirerende krigstidstaler. Gennem museets interaktive udstillinger kan du lære om Churchills private og offentlige liv.  

Din tur ender med et besøg til resten af krigsværelserne, som er bevaret præcis som den dag sluttet blev slukket i 1945.  

Gå rundt i dit eget tempo, så længe som du har lyst og gå selv ud, når du er færdig. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Billetkategorier

Voksen 15+
Børn 4-14
Mindre børn 0-4

Bestil
Fra 612 kr

søn, 16 jun 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer 30 minutter

Afgangstider

Vejviser

Churchills krigsværelser

Adresse
Westminster Station London SW1A 2JR England

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.