DDR Museum Berlin

DDR Museum Berlin

Pris fra 79 kr

DDR Museum Berlin er ikke et kæmpe museum, men et af Berlins mest populærere museer. Lær en masse om DDR's historie og se en masse genstande fra DDR tiden. Køb dine billetter til DDR Museum i Berlin her!

Oplev historien på en levende, interaktiv og legende måde: DDR Museet tilbyder dig en nærværende oplevelse af hvordan hverdagen var i en stat for længe siden, livet i socialismens tegn. Besøgende opfordres til at udvide deres viden og kendskab i forskellige temaer og til at genoverveje de eksisterende klichéer og herved få en god erfaring af historien. Alle udstillingerne er til at røre og bruge - meget få genstande er låst væk i glasskabe. Alt venter på at blive rørt og opdaget: Åbn skuffer og skabe, rod alt igennem og gå på opdagelse!

Der er masser af skatte at udforske på DDR Museet: Tag plads i en Trabi og gi' motoren gas, se TV i den autentiske DDR stue, rod gennem skuffer i Karatvæggen. Der vises dokumentarfilm for de besøgende i de originale DDR filmstole og det er muligt at spille en fodboldkamp mellem DDR og FRG" eller danse Lipsi'en. Alt dette er mikset sammen med de vigtigste oplysninger om emnerne.

Under Marx, Engels og Lenins vagtsomme øjne, finder du Tysklands socialistiske Enhedsparti som det centrale fokus i udstillingen, som er grupperet i en række temaer såsom staten, økonomi, NPA, ideologi, oppositionen og Stasi.


Vigtig information:
- Udstillingen er på tysk og engelsk samt udvalgte andre sprog.
- Børnepriser er for børn mellem 6 og 15 år gamle. Børn under 5 år er gratis.
- DDR Museum er åben man. - søn. 10:00 til 20:00 og lørdag:. 10:00 til 22:00.
- DDR Museet ligger på Karl-Liebknecht Strass 1, 10178 Berlin.
- Du kan vælge mellem tre typer billetter: voksen, børn og spring køen over.  
- Spring køen over-billetter er gyldige i 12 måneder fra købsdatoen. Almindelige indgangsbilletter er kun gyldige den dato du har valgt.  

Rigtig God 4.0

4.0 1 kundekommentarer
God oplevelse

Meget interessant udstilling, kan varmt anbefales. Nemt at bestille billetter hjemmefra.

Bente, Odense
TIR, 19 JAN 2016
4.0

Info

DDR Museum Berlin
DDR Museum,
Karl-Liebknecht-Str. 1,
10178 Berlin,
Germany.

DDR Museum Berlin
Åbningstider
Man. til søn.: 10:00 - 20:00.
Lør: 10:00 - 22:00.

Vejviser

Kort, DDR Museum Berlin

Vejviser
S-Bahn Hackescher Markt Station eller S/U-Bahn Alexander Platz Station.

Kort

Dansk