Søg efter billetter

COVID information

  • Du kan blive bedt om at bruge mundbind, for at tage hensyn til dem omkring dig. Så medbring et, bare for en sikkerheds skyld.
  • Krav om afstand, samt forsamlingsbegrænsninger er ikke længere gældende. Vi beder dig dog om, at vise hensyn til dem omkring dig.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer evt. ansigtsmaske og andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du kan blive bedt om at bevise du er fuldt vaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun). Så for en sikkerheds skyld, bedes du medbringe et gyldigt Coronapas.

Om Ticmate

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Westminster Abbey

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Westminster Abbey

Gem
Gem ikke
4.5 (77)

Få direkte adgang til Westminster Abbey og oplev over 1000 års engelsk historie! Du ser kroningsstolen, besøger katakomberne, hvor de tidligere konger og dronninger ligger, og hører mere om kirken med en gratis multimedie guide. Westminster Abbey er en af verdens største kirker - og det er et sted, du bare se, når du er i London!

Højdepunkter

- Få direkte adgang via den nordlige indgang
- Udforsk over 1000 års engelsk historie
- Nyd billettens fleksibilitet - gyldig i en måned
- Se kroningsstolen
- Besøg katakomberne for de tidligere konger og dronninger
- Oplev 'The Poets' Corner'
- Se den enestående arkitektur
- Hør om kirken med en gratis multimedie guide

Hvad kan jeg forvente?

Detaljerede glasmalerier i klare farver, der skinner i sollyset. Statuer og tøj fra tidligere konger og dronninger, udstillet i glasmontre. Katakomberne og smukke kroner. Westminster Abbey er ikke bare én ting, da kirken repræsenterer over 1000 års engelsk historie.

Westminster Abbey er et arkitektonisk mesterværk fra mellem det 13. og 16. århundrede og på UNESCOs verdensarvliste - og det er der en grund til. Indenfor finder du for eksempel katakomberne, hvor de tidligere konger og dronninger ligger, samt deres tøj og kroningsstolen.

Siden 1066 har hver eneste kroning og adskillige royale begivenheder fundet sted her - inklusiv 16 bryllupper. I dag er kirken stadig i brug, og her afholdes regelmæssige messer om søndagen og på andre helligdage samt nogle af Englands største begivenheder. 

På din gåtur gennem kirken ser du smukke kunstværker, der repræsenterer den kongelige historie, flotte statuer og mindesteder for adskillige kendte. Et af dem er 'The Poets' Corner', hvor mere end 100 digtere og forfattere enten er begravet eller har et mindested. Iblandt dem er Jane Austen, Isaac Newton, Charles Dickens, Laurence Olivier, William Shakespeare og Charles Darwin. 

Med denne billet får du også en gratis multimedie guide - på den måde kan du høre alt om kirkens fascinerende historie!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Når du bestiller dine billetter, vælger du den dato, du ankommer til London. Dine billetter er gyldige en måned fra den valgte dato.

Vigtig information

- Vær opmærksom på det kun er tilladt at booke op til 10 billetter til Westminster Abbey.
- Du skal være opmærksom på, at Westminster Abbey er en kirke og derfor nogle gange bliver lukket til særlige gudstjenester eller begivenheder. Åbningstiderne kan ændres når som helst, så vi anbefaler, at du tjekker åbningstiderne, inden du tager afsted.  
- Westminster Abbey er lukket for turister på søndage. På søndage og andre religiøse helligdage, er Westminster Abbey kun åben for folk, der vil deltage i gudstjenesterne. Alle er dog velkomne til at deltage i gudstjenesterne, og det er gratis.

Billetkategorier

Senior (60+)
Voksen (17+)
Barn (6-16)
Barn (0-5): Gratis

Åbningstider

Maj-August:
Mandag-fredag: 9:30-15:30.
Lørdag: 9:00- 15:00.

September-April:
Mandag-fredag: 9:30-15:30.
Lørdag: 9:00- 13:00.

Bestil
Fra 224 kr

tir, 9 aug 2022

Gratis dato ombytning Gratis dato ombytning
Du kan nu gratis ændre dato. Bare Send os en besked under Kontakt Os med din nye dato. Vi skal dog høre fra dig senest 5 dage før dato for dit besøg.

Prisgaranti Prisgaranti
Hvis du finder produktet til en bedre pris indenfor 48 timer efter bestilling, refunderer vi differencen med 100 %.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Audioguide

Hvad er med i prisen?

- Indgangsbillet til Westminster Abbey.
- En multimedie guide.

Åbningstider

Vejviser

Westminster Abbey

Adresse
20 Deans Yd Westminster, London SW1P 3PA

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.