One World Observatory

One World Observatory

Pris fra 227 kr

One World Observatory er det højeste observatorium på den vestlige halvkugle. Kom helt op til toppen på under 60 sekunder! Helt deroppe kan du nyde den spetakulære udsigt udover byen der aldrig sover. Bestil en af de mest populære billetter i byen og spring køen over til observationsdækkene!

Højdepunkter:

- Spring køen over til billetkontoret
- Besøg observationsdækkene på 100. og 102. etage
- Nyd den spetakulære 360 graders udsigt over New York
- Bliv så længe du har lyst

Se New York oppefra
I maj 2015 åbnede One World Observatory Deck på 100. og 102. etage af One World Trade Center, hvilket gør det til de højeste observationsdæk på den vestlige halvkulge. Tårnet er også kendt som Freedom Tower og står bygget der hvor det ikoniske World Trade Center stod indtil d. 11. september 2001. 
 
Ved indgangen bliver du bydt velkommen i det globale velkomstcneter, hvor videoer spiller hilsner på mange forskellige sprog og dynamisk genererer verdenskort der fremhæver gæsternes hjembyer. Du vil også opleve et program, der hedder 'Voices', som fortæller personlige fortællinger fra de mænd og kvinder der byggede One World Trade Center. Herefter vil du komme til at se selve fundamentet bygningen står på. 

Efterfølgende vil du stige på en af de fem elevatorer og tage turen op til 102. etage på under 60 sekunder. Heroppe vil du opleve en virtuel 'time-lapse', som genskaber udviklingen af New Yorks skyline fra 1500'erne og op til den dag i dag. 

Herefter vil du se en to-minutters præsentation, som kombinerer billedmateriale fra fugleperspektiv, 'time-lapse'-billeder med teksturer og mønstrer for at illustrere New Yorks unikke puls i tre dimensioner. 

På 100. etage af observatoriet, også kendt som Discovery Level, kan du nyde 360-graders udsigt i alle retninger, se alle de ikoniske bygninger og det omkringliggende vand. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Vi er nødt til at bestille dine personlige billetter, så det kan tage op til 48 timer før du modtager dine e-billetter per e-mail. Du skal bare printe din e-billet ud og tage den med til One World Observatory.

Hvordan fungerer det?
Du skal bare vælge den dato og tidspunkt du gerne vil besøge One World Observatory på. Du bedes møde op 15 min. inden dit indgangstidspunkt. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er kun gyldige på den dato og tidspunkt du vælger, når du bestiller dine billetter. 

Findes der børnebilletter?
Nej, men børn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Bemærk at du skal igennem sikkerhedskontrol for at få adgang til One World Observatory, så du bedes undlade at tage store tasker eller bagage med.
- Vores billetter giver ikke mulighed for at springe køen over til sikkerhedskontrolllen eller elevatoren op og ned fra observationsdækket, kun indgangen til tårnet.  

Fantastisk 5.0

5.0 3 kundekommentarer
Fantastisk oplevelse, værd at besøge!

Det var en fantastisk oplevelse, både før, under og efter turen derop. Udsigten helt forrygende. Kan i den grad anbefales. Vi valgte også at bruge iPad under besøget, hvilket var en god "opfindelse" til netop denne attraktion.

Marianne, Blentarp
SØN, 12 JUN 2016
5.0
One World Obaervatory - Freedom Tower

At besøge Freedom Tower var en kæmpe oplevelse, som man absolut ikke må gå glip af når man besøger New York. Besøget levede til fulde op til vores forventninger. Efter besøget i Freedom Tower gik vi rundt om mindesmærket for 9/11, som også er en stor oplevelse.

Frank, Odense nv
FRE, 19 FEB 2016
5.0
En uforglemmelig oplevelse

Dette var virkelig en uforglemmelig oplevelse. En ubeskrivelig udsigt. Amazing.

Anja skou, Aalborg
MAN, 24 AUG 2015
5.0

Info

One World Observatory
One World Observatory ligger:
One World Trade Center,
285 Fulton Street,
New York, New York, 10007

One World Observatory
Åbningstider
1 Jan-30 Apr: kl. 9 til kl. 21. (Sidste indgang kl. 20.15)
1 Maj-4 Sep: kl. 8 til kl. 21. (Sidste indgang kl. 20.45)
5 Sep-31 Dec kl. 9 til kl. 21. (Sidste indgang kl. 20.15)

4 Juli: kl. 9til kl. 18. (Sidste indgang kl. 17.15)
11 Sep: kl. 15 til kl. 21. (Sidste indgang kl. 20.15)
24+31 Dec: kl. 9 til kl. 19. (Sidste indgang kl. 18.15)Vejviser

Kort, One World Observatory

Vejviser
Det nærmeste metropstop er: World Trade Center station.

Kort

Dansk