VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn

VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn

Pris fra 461 kr

Bestil en uforglemmelig morgenmad i TV-tårnet og nyd det enestående udsigt over Berlin. Oppefra TV-tårnet (Berliner Fernsehturm) på Alexanderplatz får du en 360 grader panorama udsigt af Berlin fra 207 meter over byen. Her kan du nyde en lækker morgenmad og sippe champagne mens du kigger udover Berlin. 

Højdepunkter:
- Spring køen over til TV-tårnet
- Du er garanteret vinduespladser
- Nyd en lækker VIP-morgenmadsmenu: 
- Se mange af de store attraktioner i Berlin

Nyd morgenmad m. champagne
Fra både 203 og 207 meters højde, kan du kigge ud over hele byen og se alle de store turistattraktioner. Du kan se: 
Reichstag (Parlament bygningen), Brandenburger Tor, og alle de smukke boulevarder herfra, samt Det Olympiske StadionMuseumsøen (Museumsinsel) og Potsdamer Platz

Med sine næsten 1,2 millioner besøgende hvert år er TV-tårnet i Berlin en af ​​de mest populære attraktioner for turister i byen. Eftersom Tv-tårnet er utrolig populært kan det godt betale sig at bestille billetter hjemmefra!

Din VIP-morgenmadsmenu består af: 
røget filet, marineret laks, nordsøkrabber, ost, frugt, marmelade, honning, smør, 2 boller, 1 croissant, et glas champagen (0,1l), et glas friskpresset appelsinjuice (0,1l), samt ubegrænset valg mellem lækre salgs kaffe (vælg mellem cappuccino, expresso, latte osv)*. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvordan fungerer det?
Du skal blot vise den e-billet ved kassen i souvenirbutikken i TV-tårnet. Souvenirbutikken ligger til venstre i indgangshallen til TV-tårnet.

Som morgenmad og champagne-gæst vil du springe køen over til elevatoren og komme direkte op i TV-tårnet. 

Findes der børnebilletter?
Nej, desværre tilbyder TV-tårnet i Berlin ikke børnebilletter til morgenmad & champagne-gæster. 

Vigtig information:
- Ændringer i morgenmadens sammensætning kan forekomme*
 

Rigtig God 3.8

3.8 4 kundekommentarer
En uforglemmelig oplevelse

Vi havde bestilt champagne brunch til to voksne og vores teenager datter. Vi kom ind ad indgangen ved siden af den lange kø. Vi blev taget utrolig godt i mod, fik hængt vores jakker i garderoben også vist hen til elevatoren. Det tog 40 sek at komme op til udkigs etagen og der stod en receptionist og tog imod vores billetter og guidede os op til vores bord på etagen ovenpå.
Da det kun var min mand der ønskede champagne, fik vores datter og jeg tilbudt andre drikke vi kunne vælge. Servicen var helt i top og det var en utrolig behagelig tjener vi havde. Han var hurtig og holdte øje med og alt var, som det skulle være og kom hurtigt med alt, hvad vi bad om.
brunchen var flot anrettet og meget indbydende. Den var lige tilpas og til den udsigt blev det hele meget mere fantastisk.
Det er ikke en 5 stjernet restaurant men det forventede vi heller ikke. Vi synes det var pænt og rent og man kunne jo se at det er blevet brugt men intet er ødelagt, alt er pænt og velholdt.
Det er helt sikkert en oplevelse værd og passer rigtig fint til prisen. Selvom vi har oplevet det en gang, kan vi sagtens finde på at gøre det igen, det er det hele værd.

Eva, Køge
TIR, 08 DEC 2015
3.8
Fernsehturm

Stor oplevelse for os alle(2voksne og 1 barn.) Vi prøvede først at få billetter til middag og frokost, men det var ikke muligt, men morgenmad kl.11.30 var fint.
Ole

Ole, Juelsminde
TIR, 08 DEC 2015
3.8
Brunch

Vi fik en brunch der var meget enkel..men lidt kedelig. Personalet ok .Omgivelser ok. Udsigt flot

Kirsten, Ishøj
LØR, 13 JUN 2015
3.8
Morgenmad & Champagne i Berlins TV-tårn

Hvis jeg tager alt med i betragtning er denne oplevelse rigtig god. Dette med at man bliver Præmie kunde er en rigtig dejlig ting, da der er mange der skal op i tårnet og man så har den fordel at komme først i køen. Udsigten er fantastisk men det er så som så med morgenmaden, Servicen var meget langsom selvom der ikke var mange mennesker. Når jeg samler det hele var den en rigtig god oplevelse med pil opad.

Hanne, København s
SØN, 17 MAJ 2015
3.8

Info

VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn
Berlin TV Tower
Alexanderplatz
Panoramastraße 1A,
10178 Berlin

VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn
Åbningstider
Du kan vælge mellem to morgenmadstider:
Marts-oktober: Kl. 9 & kl. 11.30
November-februar: Kl. 10 & kl. 11.30

Vejviser

Kort, VIP-champagne & morgenmad i Berlins TV-tårn

Vejviser
Det nærmeste S/U-Bahn stop er: Alexander Platz Station.

Kort

Dansk