Death Valley heldagstur

Death Valley heldagstur

Pris fra 1444 kr

Besøg det varmeste, tørreste og laveste punkt på den vestlige halvkugle, som vi rejser indtil hjertet af Death Valley National Park. En flod af farver og det ekstreme ørkenmiljø er enhver fotografs drøm, så husk dit kamera. 

Besøg et af de mest unikke landskaber på jorden. Denne heldagstur tilbyder Death Valleys spetakulære højdepunkter. Du vil få fantastiske fotomuligheder ved Zabriskie Point, en overvældende smuk scenisk køretur gennem Artist's Pallet og naturligvis et stop ved Bad Water, som med sine 85 meter under havoverfladen er det laveste punkt på den vestlige halvkugle. 

Højdepunkter:
- Stop ved Bad Water saltslette, Dante's View og et fotostop ved Zabriskie Point
- Scenisk køretur gennem Artist's Pallet 
- Besøg Furnace Creek turistcenter og Borax Museum
- Fantastisk udsigt til Black Mountain Range og 20 Mule Team Canyon
- Smukt og unik californisk ørkenlandskab
- Stop i ørkenbyen Pahrump
- Frokost er inkluderet 

Varighed: 10 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- I prisen er inkluderet gratis afhentning og afsætning ved dit hotel med adresse på The Strip, eller lige ved The Strip. Senere i bestillingsprocessen bliver du spurgt om dine hotel detaljer. Afhentningstid på dit hotel er mellem 6:00 og 7:30. 
- Mellem 24 og 48 timer før din tur dato, skal du ringe til vores agent i Las Vegas for at aftale præcis afhentningstid på dit hotel på The Strip, eller lige ved The Strip. På den e-billet du modtager umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, vil vores agents telefon nummer tydeligt fremgå.
- Turen foregår på engelsk. 
- Alle reservationer skal bekræftes 7 dage inden turens afgang.   
- Hoteltransfer, frokost (vegetariske variant kan bestilles med 48 timers varsel), snacks, vand og indgang til nationalparken er inkluderet i prisen.
- Bemærk venligst, at temperaturene i juli og august overstiger 45 grader. Vi sørger for rigeligt med vand, men du bedes medbringe solcreme og en solhat eller kasket på din tur.
- Der er max. 13 personer med på turen.  

Info

Death Valley heldagstur
Turen inkluderer hotel transfer fra udvalgte hoteller i Las Vegas.

Death Valley heldagstur
Åbningstider
Turen varer fra kl. 8-17 på fredage og søndage

Vejviser

Vejviser
Se, hvor turen afgår fra:

Dansk